KARDELEN KOLEJİ FORUMU

Hoşgeldiniz

Kardelen Koleji Forumu


    komik sorular ve cevapları

    Paylaş
    avatar
    kaan
    Administratör
    Administratör

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 678
    Yaş : 22
    Nerden : Cehennemin Dibinden!!!
    İş/Hobiler : öğrenci-bilgisayar
    Lakap : Site Kurucusu
    Kayıt tarihi : 15/04/08

    Kişi sayfası
    Paylaşım:
    1000/1000  (1000/1000)
    Güç:
    1000/1000  (1000/1000)
    Tecrübe:
    1000/1000  (1000/1000)

    komik sorular ve cevapları

    Mesaj tarafından kaan Bir Cuma Mayıs 02, 2008 6:12 pm

    1-Hangi Eve giren kolay kolay çıkamaz?
    cevap:Hapishane
    2-Hangi bebeğe mama yedirilmez?
    cevap:Gözbebeği
    3-Hangi devlet markalidir?
    cevap:Danimarka
    4-Bülbülü altın kavese koymuşlar ne demiş?
    cevap:Avukatimi isterim
    5-Bir japon ne zaman hoşçakal der?
    cevap:Türkçeyi öğrendiği zaman
    6-En çok çalınan şey nedir?
    cevap:Zil
    7-İzmir'e niçin gideriz?
    cevap:İzmir bize gelemediği için
    8-Çiğnenmeden yenen şey nedir?
    cevap:Dayak
    9-Küçük fincan içi dolu mercan?
    cevap:Göz


    _________________
    avatar
    ipar
    Moderatör
    Moderatör

    Kadın
    Mesaj Sayısı : 246
    Yaş : 23
    İş/Hobiler : pc,matematik.
    Lakap : cikolata
    Kayıt tarihi : 03/05/08

    Kişi sayfası
    Paylaşım:
    0/0  (0/0)
    Güç:
    0/1000  (0/1000)
    Tecrübe:
    0/1000  (0/1000)

    Geri: komik sorular ve cevapları

    Mesaj tarafından ipar Bir Cuma Mayıs 09, 2008 9:55 pm

    saol güzelmiş

      Forum Saati Perş. Nis. 19, 2018 9:57 pm